SEO boost €150,-
Al onze website zijn uitraad SEO vriendelijk gemaakt. Maar deze optie geeft u wel een extra boost om beter gevonden te worden.
COMPLEET WEBSITE PAKKET
________________________________________
In ons compleet website pakket zit alles inbegrepen wat u van een professionele website mag verwachten. Wij zorgen ervoor dat uw website professioneel en uitnodigend overkomt, de website gebruiksvriendelijk opgebouwd worden en het navigeren naar de juiste informatie voor bezoekers eenvoudig is
Wij ontwerpen voor u een website die past bij uw onderneming. We benadrukken uw sterke kanten en laten uw producten en/of diensten in het design uitblinken. Met behulp van ons gebruikersvriendelijk CMS zorgen wij voor een perfecte website met onder ander een ontwerp in huisstijl, een contact formulier, koppeling met social media en nog veel meer.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN
________________________________________
Voor het bouwen van websites maakt Webbouwpro gebruik van het WordPress platform. WordPress is een open-source content management systeem met een enorme veelzijdigheid aan mogelijkheden.
Onze ervaring en het gemak en onbegrensde mogelijkheden van WordPress zorgen ervoor dat wij tegen een scherp tarief een website voor u kunnen bouwen die uw verwachtingen zal overtreffen. Uw klanten zullen met plezier tijd doorbrengen op uw website en u zult de best mogelijke indruk achterlaten.

Eenmalige kosten: €350,-
Daarnaast betaald u slechts € 10,- per maand voor de domeinnaam, hosting, back-ups, updates en support

sprekendekinderen.nlEerste jaar € 3,99 daarna € 7,49 per jaar | Webhosting toevoegen
€ 3,99
sprekendkind.nl